Helt slut

I feel like a fat lady...
Nu har jag tvättat ett par maskiner har den näst sista inne..bara handdukar kvar. Samtidigt som maskinerna har gått för fullt så har jag stor städat. Dammat, plockat undan och damsugat o tvättat golv.. Balkongdörren är öppen och kallt är det men man måste ju vädra ut ibland.
Nu väntar jag på att ha tvättat klart och att mannen ska komma hem med mcdonaldsmat till mig för det tycker jag att jag förtjänar =)

=)=)=)

Helgen har varit helt okej. i fredags träffade jag en gammal klasskompis i stan och tog en fika på bk och gick i en himla massa affärer och shoppade=) helt underbart trevligt. Köpte med mig en över god sallad hem till mig själv och mannen. sen satt man och väntade på att tiden skulle gå så att han kom hem från jobbet så att vi kunde äta.
Kvällen fortd´satte med en riktig myskväll. Älskar honom över hela mitt hjärta. Och längtar tills vårt barn kommer.
Är bara i början av graviditeten men *LÄNGTAR*.
I lördags va vi på jägersro med min mamma och handlade då med. Sen va vi på kalas hos hans mormor vilket va riktigt trevligt. Hans mormor är helt underbar =)
Idag blir det tvätta och sen se bigbrother live ikväll.
Imorgon börjar skolan igen efter en hel veckan skollov. Hade gärna tagit en vecka till. Undra hur det blir sen när illamåendet kommer när man kanske behöver springa ifrån lektionerna hela tiden och inpå toaletten.. Haha men T får hjälpa mig vi går ju trors allt i samma klass på en folkhögskola. klar till sommaren fan vad najs. Blir man inte klar som vi väntar oss får jag helt enkelt komma tillbaka efter min mammaledighet.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0